top of page

PSYCHODROOM

DROOM
PSYCHO
DROOM

Om tot volle ontwikkeling te komen is het belangrijk dat u zowel uw donkerste dromen als uw duizelingwekkendste wensen rustig ontmoet en integreert op een milde wijze. In Psychodroom maken we uitgebreid plaats voor uw angsten en knopen, voor uw wensen en dromen, voor de dood en het volle leven.

Vanuit het psychodynamisch perspectief kan uw bewuste en onbewuste droomwereld ons veel leren over uw krachten en kwetsbaarheden. Deze unieke combinatie en eigen identiteit die u bent, stimuleer ik dan ook graag tot volle bloei.

Uw professionele en privé-leven wordt mee bepaald door allerhande bewuste en onbewuste gedachten, gevoelens, beelden en patronen. Het is een verrijking voor uw persoonlijke groei om meer inzicht te verwerven in uw eigen psychisch functioneren.
Vanuit mijn rijke psychodynamische scholing neem ik u graag mee naar de wereld 'onder het oppervlak' op zoek naar unieke verlangens, angsten, conflicten en spitsvondig gevonden compromissen. Het gebeurt echter dat bepaalde gewoontepatronen onze groei meer belemmeren dan stimuleren, dan kan het goed zijn om samen op zoek te gaan naar interessantere gewoontes.

Een 'droom' is een plek vol mogelijkheden: een 'hub' om via verschillende portalen op ontdekking te gaan naar gekende en onbekende werelden.

Psychodroom wil u een rustig kader aanbieden om samen te reflecteren. Uw huidige vragen, klachten of problemen kunnen poorten worden naar nieuwe wegen van rijker en eenvoudiger leven. Samen met u onderzoek ik deze groeikansen met volledige discretie en beroepsgeheim.

bottom of page